Sointukylpy

Restoratiivinen jooga sointukylpy Levi
Sointukylpy on syvärentouttava lepohetki keholle ja mielelle. Tunnilla laskeudutaan huovan alle mukavaan asentoon ja annetaan sointujen ja äänen värähtelyn hoitaa kokonaisvaltaisesti. Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, kosheja, thingsoja ja sadekeppiä.
 
Sointukylpy rentouttaa lihaksia ja hermostoa, aktivoiden myös parasympaattista hermostoa ja rauhoittaen siten koko kehoa ja mieltä. Äänen värähtelyt keholla laskevat verenpainetta ja vievät aivojen toimintaa kohti lepotilaa, jolloin alitajunta ja mielen syvimmät viestit ovat helpommin kuultavilla.
 
Huomioithan ettei sointukylvy sovi syöpähoitojen aikana ja sairauden akuutissa vaiheessa. 
 

Sointukylpy Levillä

Sointukylvyt ovat saatavilla tilauksesta. Voit varata sointukylvyn joko omaan tilaasi tai autan sinua etsimään ryhmällesi sopivan tilan Levin alueelta.
 
Sointukylpy kodassa
Sointukylpy kodassa on ainutlaatuinen kokemus, jossa yhdistyy perinteinen Lappilainen kota, tulen tunnelmallinen ritinä ja sointukylvyn rauhoittava äänimaailma. Sointukylvyn aikana saat maata lämpien huopien alla nauttien rauhoittavasta tunnelmasta ja tämän jälkeen lämpimästä juomasta tulen äärellä. Voit tilata sointukylvyn kodassa itsellesi tai ryhmällesi joko omaan kotaasi tai yhteistyökumppaneideni kotaan.