Jooga

Joogatunneillani haluan luoda turvallisen ja harmonisen tilan rentoutumiselle ja itsensä kuuntelulle. Lempeys, ilo ja itsensä ja elämän arvostus ovat asioita, jotka koen itse löytäneeni joogan avulla ja näitä asioita haluan viedä myös muille eteenpäin joogatunneillani.

Valitsitpa minkä joogaharjoituksen tahansa, anna itsellesi tilaa pysähtyä kuulemaan hengitystäsi, kehoasi ja sisintäsi. Tee harjoitus oman kehosi ja tilasi ehdoilla, sellaisena kuin se tällä hetkellä on. Jooga, kuten elämäkin, on jatkuvaa muutosta ja harjoitus on erilainen joka kerralla.
 

Joogaharjoitukset

Yinjooga
Yin-harjoitus mahdollistaa fyysisellä tasolla keskittymisen syvempiin yin-kudoksiin, kuten ligamentteihin, jänteisiin ja sidekudoksiin. Mielen tasolla yinjoogaharjoitus opettaa meitä laskemaan irti, tyynnyttämään mieltä ja laskeutumaan sisäiseen rauhan tilaan. Syvät, rauhalliset hengitykset rauhoittavat hermostoa ja antavat tilaa uusiutua. Yin-harjoituksessa lihasten annetaan rentoutua ja asanat ovat kestoltaan pitkiä, 2-10 min.
 
Restoratiivinen jooga
Restoratiivinen jooga on rauhoittava harjoitus, joka tasapainottaa hermoston toimintaa ja sopii hyvin stressioireiden hoitoon sekä palauttavaksi harjoitukseksi. Asanoissa nivelet ja koko keho tuetaan apuvälineiden avulla ja harjoitus tehdään lämpimässä ja hämärässä tilassa aistien levätessä. Asanoissa viivytään 15-30 min kerrallaan.
 
Lempeä flowjooga
Lempeästi virtaavaa liikettä, jossa keho, hengitys ja mieli yhdistyvät tuoden sinut tähän hetkeen. Harjoitus vahvistaa ja avaa kehoa.
 
Sound of Rest 
Sound of Rest yhdistelee restoratiivista joogaa, yinjoogaa ja sointukylvyn rentouttavaa äänimaailmaa. Yinjooga ja restoratiivinen jooga rauhoittavat kehoa, mieltä ja hermostoa pitkillä, lempeillä asanoillaan. 
Sointukylvyssä äänimaljat, sadekeppi ja koshikello auttavat rentoutumaan ja laskeutumaan olemisen tilaan väreilyllään ja rauhoittavalla äänimaailmallaan. Sointukylpy toteutuu osittain jo asanoiden aikana ja harjoitus päättyy rentouttavaan sointukylpyyn.
 
Touch of Yin
Touch of Yin yhdistää yinjoogan pitkät, rauhalliset asanat shiatsun hoitavaan kosketukseen. Yinjooga rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa pitkillä, lempeillä asanoillaan. Keho pääsee avautumaan omaan tahtiinsa ja mieli hellittämään tähän hetkeen.
Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva rentouttava koko kehon hoitomuoto. Harjoituksen aikana ohjaaja hoitaa osallistujia asanoissa akupisteiden painelun ja lempeiden avustusten kautta.
 

Joogapalvelut Levillä

Ohjaan joogatunteja ja retriittejä tilauksesta ja etsin tarvittaessa tilan ryhmällesi Levin alueelta. Voit varata yksittäisen tunnin tai vaikkapa päiväretriitin itsellesi tai isommalle joukolle. 

Lämpimästi tervetuloa tunneille, nähdään matolla!