Sisäinen flow – joogaretriitti Levillä omalle ryhmällesi

Miltä kuulostaisi joogaretriitti omalla porukalla, juuri teille räätälöitynä? Joko omassa mökissä toteutettuna tai Loihtuan tunnelmallisessa majatalossa. Retriitti voi sisältää lempeää joogaa, sointukylpyjä, shiatsuhierontaa, vapaata tanssia, kirjoitustehtäviä, tunturivaelluksia, mitä ikinä kaipaatkaan päästäksesi lähemmäs itseäsi ja hyvää oloa. 

Sisäinen flow on oman energiasi ja tunteidesi soljuvaa virtausta, yhteyttä itseesi, kehoosi, sydämesi viisauteen ja intuitioosi.
 
Pohjoisen ilmansuunta edustaa vanhaa viisautta ja Lapissa on tilaa kuulla itseään, antautua vanhan sisäisen viisaansa kannateltavaksi. Retriitti auttaa sinua palauttamaan yhteyden luontoon ja itseesi. Pohjoisen luonto on kaunista ja jylhää, paikoittain karua, mutta niin taianomaista. Lapin luonnossa on oma energiansa, oma viisautensa. Tuntureilta avautuu huimat näköalat kaikkialle ympärillesi ja samalla on mahdollista nähdä oman elämänsä kokonaiskuva, löytää oikeat mittasuhteet asioille.
 
Joogaharjoitukset ovat lempeää flowjoogaa ja yinjoogaa yhdistettyinä sointukylpyyn, hoitavaan kosketukseen ja itseä varten tehtäviin pieniin kirjoitustehtäviin. Harjoitukset auttavat sinua laskeutumaan itseesi, löytämään läsnäolon tästä hetkestä. Jotta itseään voi todella kuulla, on meidän ensin pysähdyttävä ja löydettävä takaisin omaan kehoon, tähän hetkeen. Omasta kehosta käsin on turvallista lähteä tutkimusmatkalle kuulemaan sisäistä viisauttaan ja omaa intuitiotaan.
 

Retriitin ohjaaja
Essi Siitari, joogaopettaja (E-RYT 500) ja shiatsuhoitaja, joka iloitsee kauneudesta ja luonnosta, perheestä ja ystävistä, kirjoista ja kirjoittamisesta sekä elämän jatkuvasta muutoksesta ja itsekseen kasvun ilosta. Löysin Lapin rauhasta oman sielunmaisemani ja muutin puolisoni kanssa pohjoiseen syksyllä 2020. Vanhassa kotikaupungissani Lappeenrannassa sijaitsee edelleen rakas joogastudioni, Studio Mandula. 

Majoitus ja joogashala
Tunnelmallinen Loihtuan majatalo sijaitsee idyllisessä pihapiirissä Kittilän Könkäällä 10 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta (osoite Inarintie 172, 99140 Köngäs). Loihtua tarjoaa majoitusta vanhan päärakennuksen viidessä 3-6 hengen huoneessa.

Saavu vieraana, lähde ystävänä!

Hinta
Retriitin hinta muodostuu osallistujamäärästä ja valitsemastasi ohjelmasta sekä mahdollisesta majoituksesta ja ruokailuista, jotka maksetaan suoraan Loihtuaan. Hinta ei ole juuri sen kalliimpi kuin suuremmillakaan retriiteillä. Olen ohjaajana mukana ohjelman aikana ja muun ajan ryhmäsi saa olla omassa rauhassaan ja suunnitella omat aikataulunsa. 

 
Otathan rohkeasti yhteyttä jos haluaisit lisätietoja retriitistä omalle ryhmällesi!